Ειδική Μελέτη Δημοτικού

Ειδική  Μελέτη  Δημοτικού

Γνωρίζοντας, ότι η σχολική μελέτη των παιδιών ήταν πάντα μια δύσκολη υπόθεση για τα παιδιά και ακόμη πιο δύσκολη και αγχωτική για τους γονείς, στο Φροντιστήριό μας  λειτουργεί ειδικό τμήμα σχολικής μελέτης, στο οποίο τα παιδιά του δημοτικού, μπορούν, μαζί με το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας, να μελετούν σωστά, αποδοτικά και γρήγορα όλα τα σχολικά μαθήματα της επόμενης μέρας.

Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να λύνουν τυχόν απορίες τους, να καλύπτουν κενά που ίσως τους έχουν δημιουργηθεί, να βελτιώνουν την επίδοσή τους σε μαθήματα στα οποία δυσκολεύονται και φυσικά να κατακτήσουν ένα σωστό τρόπο διαβάσματος, ο οποίος θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή και θα μετατρέψει το άγχος της μελέτης σε μια ευχάριστη περιπέτεια.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται 3  φορές ανά εβδομάδα σε ομάδες των 2 ή 3 παιδιών ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες. Θεωρούμε επίσης ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία και άλλες διαταραχές που εμποδίζουν τις διαδικασίες της μάθησης, καθώς ειδικοί παιδαγωγοί οργανώνουν τη μελέτη των παιδιών.